Munkøs Computer Science og Services Logo

Registreringssystemer

Bookingsystem, arbejdstidsregistrering og mange flere IT produkter

Få udviklet dit get IT system, så det passer dit firma.

Om vores produkter

Webshop

webshop eksempel Dette system er en webshop, hvor kunden har mulighed for at se og eventuel bestille et eller flere produkter. Systemet har en kundedel og en administration del. I administrationsdelen kan man oploade en lille tekst med billede, overskrift som vises i menuen i venstre side. Ud over dette indskrives pris uden moms, fordi systemet giver kunden pris incl. moms og pris excl. moms. Hvis kunden ønsker flere oplysninger, er systemet indrettet, så man kan oprette en større beskrivelse af produktet med op til tre billeder, en pdf format, samt en datatabel.

Kurven og bestilling

Ligesom de fleste andre webshop, har dette system det også. Ved hver annonce både for den lille på forsiden og den noget større beskrivelse af produktet, kan kunden tilføje varen til kurven. System giver også mulighed for at have logiske tilvalgsvare, som vil findes under kurven. Når kunden vil færdig gøre sin handel, skal kunden udfylde formularen i højre side og klik på knap send ordre. Herefter for firmaet og kunden en email med ordren, og udover dette giver systemet kunden en ordreseddel på sin bestilling, som kunden kan gemme eller udskrive. kurv på webshoppen Prisen for et tilsvarene produkt er 10.000,00 til 15.000,00 kr. excl. moms Reference: Eksempel på webshop

EXCEL REGNSKAB

Dette regnskab program er lavet til små virksomheder for eksempel iværksætter. Fordellen ved denne version er, at den er opdel i måneder, så brugeren kan registere udgifter og indtægter for hver måned og på den måde få et større indblik i virksomhedens økonomi. På Excel regnskabs egen side kan du se nogle videoer om, hvordan du bruger dette regnskabs system. Du kan også bestille programmet på den webside. månedsoversigt

Regnskabsprogram Virksomhed

Dette regnskabsprogram har den fordel, at man kan bogføre en regning eller en faktura før man har betalt eller modtaget pengene. Her er der også mulighed for afskrivning af større ting. Regler for afskrivning er dog ikke impremiteret i dette system. Programmet er lavet i excel 2007 og fungere i alle nyere versioner. Du kan se videoer på websiden Excel regnskabs egen side Her kan du også købe programmet. eksempel på excel regnskab

Faktura program

Fordelen ved dette faktura program er, at man kan oprette en faktura i københavn og udskrive den i Århus. Udover dette laver programmet selv en pdf faktura, som kan sende med email eller udskrives direkte på printeren. I programmet findes der et kunde kartotek og varekartotek. Programmet er udviklet i C# med windows form som bruger flade. Ud over dette har jeg brugt en MySQL database. Den er gratis at bruge, og den findes hos de fleste host udbyder. For at få adgang til systemet, sakl brugeren have programmet indstalleret på sin computer. Systemet kan anvendes i Windows XP Professionel, Windows Vista Business, Windows 7 Professionel, Windows 8.1 pro, Windows 8 pro med flere, dog ikke Windows Home versioner.
faktura i programmet System er udviklet til et firma, som har kontor i flere lande, og systemet skulle udskrive en faktura i et land, som måske er oprettet i et andet land. Neden under er vist en kundeliste i højre side og enkel kunde i venstre side. Denne kunde liste ka fås ved hjælp af en søgning.
Kunde søgning

Foreningsprogram Vandværk

Dette program har til formål at styre vandforbruget for de enkelte medlemmer. Programmet gemmer sidst aflæst forbrug, samt pris pr. m3, afgifter og fast afgift til staten.
faktura i foreningsprogrammet Programmet består af et medlemskartotek, fakturalinjer, faktura og som nævnt en prisliste.
medlemskartotek Programmet er lavet i C# format forms med en enkel database, som ligger sammen med programmet og hedder SQLite. Et sådan program koster ca. 5.000 - 8.000 kr. excl moms at få udviklet.